Reprezentační kanceláře ve Frýdku-Místku lákají – rekonstrukce v Back office vrcholí

Dílo ještě není zcela hotovo, přesto nadšení většiny těch, kteří vstoupí do nových prostorů SMS, je obrovské. Kreativní skupina designerského studia NABITO nás opět nezklamala. Po otevření zbrusu nových reprezentačních kanceláří v Brně došlo ke konečnému potvrzení realizace návrhů rekonstrukce Back office ve Frýdku-Místku.

reb1

reb3Ověření navrhovatelé předchozích interiérů kanceláří SMS, vlastně už tak trochu naši „Nabiťáci“, získali další možnost seberealizace. Na konci května se sešli, aby dali hlavy dohromady s majiteli firmy, a rychle bylo rozhodnuto – jdeme do toho! Původně byly zpracovány návrhy pouze pro rekonstrukci hlavní chodby a třech kanceláří. Při realizaci kanceláře administrativy nám však došlo, že ponechat ostatní prostory bez zásahu našich „Nabiťáků“ by bylo velkou chybou. Nezůstalo tedy jen u jednoho patra. Přesunem několika kanceláří, které využívají manažeři v ostatních patrech budovy, jsme přistoupili k rekonstrukci a celkové kompletaci SMS kanceláří do dvou nejvyšších podlaží. Probouráním několika příček jsme získali nebývale originální reprezentativní prostory, jejichž vznik by málokdo očekával. Namísto původně plánované částečné rekonstrukce za plného chodu firmy, nám během třech měsíců, vizuálně vyrostla ve 4. a 5. patře, zcela nová firma ve velmi nápaditém pojetí. Posuďte sami.

Nejobtížnější a nejvíce náročné rekonstrukční zásahy byly vždy načasovány na víkendové dny. Veškeré stavební úpravy nesměly narušit běžný pracovní ruch v průběhu týdne. A tak se o víkendech bouralo, přistavovalo, pracovalo se sádrokartonem, stěrkovalo a malovalo. Také se lepily tapety, pokládaly koberce, montoval nábytek, věšely záclony, uklízelo se a pralo se. A to vše BEZ JAKÉKOLIV PAUZY VŠECH, KTEŘÍ VE ZMÍNĚNÝCH PROSTORÁCH MAKAJÍ PRO SMS!!!

backof1

Co lze konstatovat v závěru? Rozsáhlá rekonstrukce kancelářských prostor byla profesně zvládnuta od začátku jejího zahájení 22. 6. 2014 v relativně krátkém čase. Vždyť podle plánu bylo dokončení rekonstrukce načasováno na konec září 2014. A teď už se můžeme těšit na slavnostní otevření zrekonstruovaných prostor. JE TO HOTOVÉ A KRÁSNÉ.


Postup při rekonstrukci

1. V původním záměru figurovala nejprve rekonstrukce kanceláří pro administrativní pracovníky, zřízení nové malé zasedací místnosti, úprava vstupní a hlavní chodby.

2. Pozdější změny zahrnovaly rekonstrukci velké zasedací místnosti, kuchyňského koutu a vstupní recepce.

Sdílej článek


Pouze registrovaní uživatelé mohou přidávat komentáře.

Klikněte zde pro přihlášení pomocí Facebooku nebo zde pro klasické přihlášení či klasickou registraci.